TEL: (+355)674055500 / EMAIL: info@myticket.al

Njoftim

Lejohen vizitat në sitet kulturore. Është e detyrueshme që vizitorët të jenë të pajisur me masa mbrojtëse ndaj covid-19.

Orari i vizitave:
Zonat e Gjelbra
E hënë – E premte 10:00 – 17:00
E shtunë, E dielë 9:00 - 18:00
Zonat e Kuqe
E hënë – E shtunë 10:00 – 16:00

Bli online bileta për Parku Kombëtar i Butrintit

Lutemi të zgjidhni sasinë e biletave që dëshironi të blini dhe shkruani të dhënat tuaja të kontaktit për të marrë biletat.

Tipi i biletës Sasia e biletave Çmimi për biletë Total
Biletë individuale - General Admission
Biletë individuale - General Admission - Lek 800
x 800 lek = 0 lek
Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12
Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12 - Lek 700
x 700 lek = 0 lek
Biletë Grupi +50 - Group Ticket +50
Biletë Grupi +50 - Group Ticket +50 - Lek 600
x 600 lek = 0 lek

Të dhënat e kontaktit të klientit

* Jeni të lutur të shkruani të dhëna të sakta në formën e kontaktit. Ky informacion do të përdoret për të dërguar biletat tuaja.


Shënim: Në lidhje me shërbimet e përpunimit të pagesave aplikohet një komision bankar, i pagueshëm nga blerësi i biletës online, mbi çmimin e biletës sitit, prej: pagesat me kartë 4%, për transferta bankare 1% dhe pagesa me Paypal 3.9% + 30 cent.