TEL: (+355)674055500 / EMAIL: info@myticket.al
Muzetë publikë dhe parqet arkeologjike do të qëndrojnë të mbyllur për çdokënd deri në datën 3 prill 2020. Ky vendim vjen nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, në kuadër të mbrojtjes së shëndetit të popullatës nga infeksioni i shkaktuar nga COVID-19.

Bli online bileta për Muzeu Historik Kombëtar

Lutemi të zgjidhni sasinë e biletave që dëshironi të blini dhe shkruani të dhënat tuaja të kontaktit për të marrë biletat.

Tipi i biletës Sasia e biletave Çmimi për biletë Total
Biletë individuale - General Admission
Biletë individuale - General Admission - Lek 400
x 400 lek = 0 lek
Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12
Biletë Grupi +12 - Group Ticket +12 - Lek 300
x 300 lek = 0 lek

Të dhënat e kontaktit të klientit

* Jeni të lutur të shkruani të dhëna të sakta në formën e kontaktit. Ky informacion do të përdoret për të dërguar biletat tuaja.


Shënim: Në lidhje me shërbimet e përpunimit të pagesave aplikohet një komision bankar, i pagueshëm nga blerësi i biletës online, mbi çmimin e biletës sitit, prej: pagesat me kartë 4%, për transferta bankare 1% dhe pagesa me Paypal 3.9% + 30 cent.